Guide: hvilken makeup skal du bruge til dine øjenbryn?

Når der skal lægges makeup i ansigtet, bør ingen dele undlades. Der skal læbestift på læberne, puder på kinderne og mascara på vipperne, mens også en lang række andre elementer kan være en del af den komplette makeup.

Når du lægger makeup, må du heller ikke glemme dine øjenbryn. Dine øjenbryn er en lige så vigtig del af dit ansigt som eksempelvis dine læber, for dine bryn skaber balance i dit ansigt og er også med til at fremhæve dine smukke øjne.

Men hvilket makeup kan du egentlig bruge for at få mest muligt ud af dine øjenbryn? Der findes mange forskellige typer af øjenbryn makeup, hvor du bl.a. kan vælge mellem:

  • Pudder til bryn
  • Øjenbrynspen
  • Øjenbryns gel

Hvis du er på udkig efter noget lækkert makeup til dine bryn i en høj kvalitet, kan du finde et stort udvalg af øjenbryn makeup fra GOSH Copenhagen inden for alle kategorier, så du kan få dine bryn til at stråle.

Fremhæv dine bryn med pudder og pens

Hvis du ikke har særligt markerede øjenbryn fra naturens side, er pudder en type af øjenbryn makeup, som kan hjælpe dig til at skabe lige netop det udtryk, du gerne vil skabe.

Du kan putte en speciel pudder på dine bryn, som vil fremhæve dine bryn ved at give dem lidt mere farve, så de fremstår synligere i det ansigt, mens de på samme tid ikke vil blive alt for markerede og derved ikke indtager en alt for central plads i dit ansigt.

Hvis du gerne vil gøre dine bryn endnu mere markerede, skal du vælge en øjenbrynspen. Med en øjenbrynspen behøver du ikke at lade dig begrænse af dine bryns naturligvis former, da du kan tegne dine bryn større, hvis det er det, du ønsker. En øjenbrynspen giver et flot og markeret look til dine bryn, og så er den nem at bruge af dig som nybegynder.

En anden mulighed er en pomade til dine bryn. En pomade er en mellemting mellem en øjenbrynspen og en pudder, da din bryn vil blive lidt mere markerede end det, du kan opnå med en pudder. Dertil har en pomade den fordel, at den holder længere end en pudder.

Få styr på store bryn med en gel

En anden form for øjenbryn makeup er en øjenbryn gel. En gel har ikke kun til formål at få dine bryn til at fremstå tydeligere, da denne type af makeup hovedsagligt er henvendt til dig, som har problemer med store og pjuskede bryn.

Det kan være svært at holde styr på store og lange bryn gennem en hel dag, og de kan derfor komme til at se rodede og sjuskede ud, hvis du ikke gør noget.

Netop her kan en øjenbryn gel redde dig, da gelen er designet til at holde på dine hår i brynene, så de bliver, hvor de skal. Med en gel kan du desuden style dine hår i brynene, så de får en lækker og flot form.