Badminton og det nødvendige udstyr

Badminton er en relativ simpel ketchersport, som er forholdsvis nem at lære. Spillets popularitet varier meget fra land til land, men badminton er meget populært i Danmark. Derudover, kræver det ikke meget for at begynde at spille. Det vigtigste er at du får fat i en badminton ketcher, da sporten ikke kan spilles uden. Badminton kan spilles som efterskole aktivitet, det kan spilles i idræt, i haven eller professionelt. Uanset hvad grunden er til at du starter, eller bare har brug for en ny badminton ketcher. Så er det vigtigt at ketcheren er hel, og der ikke er huller i nettet af ketcheren. Der er ikke mange krav til hvem der kan spille, eller hvor det skal spilles. 

Hvad er badminton? 

Badminton er en ketchersport som normalt spilles med to eller fire spillere. Formålet med spillet er meget simpelt. Det går ud på at slå fjerbolden med badminton ketcheren over på den anden side af nettet, men man må kun ramme bolden én gang. Det gælder om at slå bolden over på den anden side hvor modstanderen ikke kan nå den inden den rammer jorden. Hvis den rammer jorden, indenfor banens grænser, har spilleren, som slog til bolden fået point. Der spilles op til 21 points, og hvis man kommer til at få pointlighed ved 20 point, fortsætter man spillet indtil den ene spiller fører med to point, men man spiller max til 30 point.  

Hvad er nødvendigt udstyr til badminton?  

Der er ikke mange krav til hvem der kan spille, eller hvor det skal spilles. Der er ingen krav til hvad du skal have på, når du spiller for sjovt. Uanset om det er efter skole, arbejde eller om det er i haven med familie eller venner. Du kan have det tøj på, som du føler dig komfortabel i, dog er det en god idé at have tøj på, som du kan bevæge dig i. Det eneste der er krav til, er badminton ketcheren. Ketcheren er også det eneste som er nødvendigt, når man skal spille. Uanset om du lige er begyndt, eller om du har spillet i længere tid. Derudover, er der også forskellige krav til ketcherne. Længden på den må ikke overstige 68 cm, og de fleste har en længde mellem 67 og 68 cm. Derudover, har længden på ketcheren også en indflydelse på hvor langt du kan nå, når du skal slå, og det påvirker også slagshastigheden. Der er en del krav til ketcheren, og grunden til dette er, at alt hvad der har med den at gøre, vil påvirke dit spil. Så det er vigtigt, at når du anskaffer dig en ketcher, at du har undersøgt de forskellige krav. Derudover er det en god idé at komme ud og holde dem, da vægtet og balancen af ketcheren er meget vigtig. Og du kan kun finde ud af hvad der passer bedst til dig ved at afprøve forskellige ketchere. Så det eneste nødvendige udstyr til badminton er badminton ketcheren.