Sådan giver du din stue et nyt flot look

Er du ved at blive lidt træt af boligindretningen i din stue, og mangler du inspiration til at skabe et nyt look derinde? Så er dette netop artiklen for dig.

Læs med her for, hvordan kan du kan finde inspiration til stuen og give den helt nyt look, som falder lige i din personlige smag. Læs med her, hvis det har interesse.

Er det de store eller små elementer, der skal laves om på?

Før du går i gang med at lede efter inspiration til stuen, er det en god ting lige at spørge sig selv, om det er de helt store elementer af boligindretningen, der skal laves om derinde, eller om man godt kan nøjes med de små elementer. Er det en ny sofa og kaffebord, der skal til? Eller kan nogle nye dekorationer og potteplanter redde den?

Nogle gange kan man se sig så træt af udseendet af ens boligindretning, fordi man har gået og kigget på det samme for længe. Men det betyder ikke nødvendigvis, at det er det helt store, man skal i gang med. Nogle gange kan en simpel ny pynteting eller to være mere end rigeligt til, at man føler, at man har fået en helt nye stue.

At nøjes med at købe nogle små gode pynteting er desuden også en del billigere end at skulle gå ud og købe helt nye møbler. Så mon ikke det er værd at overveje, præcis hvilke elementer af boligindretningen i din stue, som du er utilfreds med? Så slipper du for at spilde unødvendigt mange penge på at skabe et helt nyt look, når det egentlig blot er nødvendigt at forny det gamle en smule.

indretning af stuen

Gå på opdagelse i butikkerne

Uanset om det er de helt store møbler, der skal skiftes ud, eller om det blot drejer sig om nogle små pynteting, kan det være en god ide at tage ned i nogle fysiske butikker og se, hvilke vare de har på lager. Lad dig inspirere af de produkter, du går rundt i blandt, når du går rundt i butikken og ser på deres brede udvalg.

Lad være med at forpligte dig til noget bestemt, før du har det dig om i mere end en butik. Det kan jo være, at du finder et sæt pyntepuder i butik nr. 2, som står meget bedre til din sofa, end dem du fandt i butik nr. 1. Medmindre du finder noget, der virkelig fanger dig, og du bliver forelsket i, så er det bedre at lade kortet blive i pungen så længe som muligt.

Prøv eventuelt også at tage i et par genbrugsbutikker og se, hvad de ligger inde med. Ofte har de nogle helt gode sager, og hvis du i en storby, er der især meget ofte godt at finde. I hovedstaden er der desuden også vane for at holde loppemarked med jævne mellemrum. Måske du kunne redde en smuk gammel lampe, som kunne give helt nyt liv til det ene hjørne af din stue?