Hvad er Try Medics?

Vil du gerne være sygeplejerske, eller er du allerede i gang med at studere? Et praktikophold i udlandet kan gøre godt både for dig selv og dit CV. Det er det, Try Medics arbejder med. Try Medics giver dig den erfaring, du ikke vidste, du havde brug for, indenfor sundhedsvæsnet. Du kan rejse med til Uganda eller Zanzibar og se verden fra et helt andet perspektiv. 

Det får du ud af at rejse med Try Medics 

Med Try Medics rejser du enten til Uganda eller Zanzibar. Her kommer du med ud på hospitalsafdelinger, og for hver uge, du er med, kan du observere en ny afdeling. På den måde for du en bred forståelse af, hvordan et hospital i udlandet arbejder. Du får et nyt perspektiv på tingene, og alle dine erfaringer kan du pakke med hjem. Det vil gøre gavn på en fremtidig arbejdsplads, når du har set og oplevet ting, der ellers er usædvanlige herhjemme. Når du rejser med Try Medics, kommer du med ud på hospitaler for at observere. Tiderne kan variere, men der skal nok også blive plads til at opleve det land, du er rejst til. På den måde får du også en større kulturforståelse, der kan hjælpe dig med at nedbryde dine egne fordomme. Så er du også bedre klædt på til i fremtiden at møde patienter, der ellers lever meget anderledes end dig. Rejs ud med Try Medics og se dig selv vokse med opgaven, uden du overhovedet lægger mærke til det. 

Derfor er et ophold i udlandet godt 

Et ophold i udlandet kan give dig hård hud på både hænder og sjæl. Du kan risikere at blive udsat for nogle ting, der vil styrke dig senere hen, og så længe, du husker at vedligeholde medmenneskeligheden og omsorgsgenet, vil et ophold kun være godt. Desuden får du mulighed for at opleve en kultur, der fungerer på en meget anderledes måde, og du får nye kundskaber og relationer, der vil rejse med dig resten af livet. 

Et praktikophold i udlandet er desuden en rigtig god måde at krydse ordentlig over til voksenlivet. Hvis du endnu er ung og en smule usikker på livet, så kan et ophold i Uganda eller Zanzibar hjælpe dig med modne og blive klar på det, der venter dig forude. 

Er det sikkert? 

Det er helt sikkert at rejse med Try Medics. Der er sørget for gode rammer til dig, så du bliver godt passet på. 

Du er dog nødt til at huske, at du i ulande godt kan forvente at se ting, der kan være foruroligende eller påvirke dig psykisk. I Zanzibar og Uganda er der hospitaler fuldstændig ligesom herhjemme, men fattigdom og voldsommere sygdomme er også mere udbredt. Derfor er det vigtigt, du også husker at passe på dig selv. Find evt. nogen på din rejse, du kan tale med, hvis du får behov for det. Try Medics sørger for, at du er i sikre hænder – men du skal også huske at lytte til dig selv.