3 nemme måder at forbedre indretning af dit badeværelse

Er du blevet godt træt af din nuværende indretning af badeværelse? Men føler du ikke rigtig, at du har overskuddet (eller pengene) til at gå i gang med den helt store ændring af indretningen derude?

At lave om på indretningen af dit badeværelse behøver hverken at være særlig tidskrævende eller dyrt. Læs med her for at få tre gode råd til, hvordan du kan nemt kan skabe en pænere indretning på dit badeværelse.

Undgå plastik

Plastik er et meget praktisk materiale, men det er nu heller ikke det kønneste materiale at kigge på. Hvis du tager et kig omkring på dit badeværelse, vil du formentlig hurtig spotte en del ting derude, som er lavet af plastik; toiletbørste, sæbedispenseren og lignende.

Disse små ting er kun detaljer på badeværelset, men til sammen danner de et fuldendt billede og sender et tydeligt signal; billigt. Det er ikke noget under, at du ikke er tilfreds med indretningen på dit badeværelse, når det sender sådanne signaler.

Ofte derfor en smule penge på at købe for eksempel en toilet børste hvor selve beholderen ikke i billig plastik, men mental i stedet for. Det samme gælder for sæbedispenseren og andre materialer, som du har stående fremme.

Ofte koster sådanne produkter ikke specielt meget relativt set, og du vil blive overrasket over, hvor meget bedre dit badeværelse ser ud med dem.

Har du plads til nogle planter?

Vi mennesker har det som regel bedst, når vi kan se planter omkring og deres tilstedeværelse sender da også en vis rolig energi ud i rummet. Prøv derfor at se, om du eventuelt ikke kan få plads til et par planter her og der ude på badeværelset.

Disse planter behøver ikke at være ægte, hvis du ikke har de grønneste fingre i verden. I dag kan man få nogle rigtig pæne falske planter, som ser overraskende livagtige ud. Disse falske planter vil hellere ikke have samme risiko for at tørre ud i den varme og fugtige luft der kan opstå på et badeværelse, når man tager lange karbade eller brusebade.

badeværelse

Find de blide farver frem

Prøv også at tage et kig på, hvilke farver der skærer igennem ude på dit badeværelse. Er det nogle være skrigfarver, der fylder derude? Eller har du fundet de blide farver frem?

Farver har utrolig stor indflydelse på vores sundheds tilstand, hvilket blandt andet er derfor, man anbefaler ikke at have skrigende farver i sit soveværelse. Det er svært for hjernen at falde til ro med sådanne farver på væggene eller i nærheden.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvad en ‘blid’ farve er, kan du prøve at søge efter det på nettet eller spørge om det, næste gang du er nede i en brugskunst butik eller farvehandel. De kan give dig nogle eksempler på det med deres produkter. Men i bund og grund handler det blot om at mærke efter indeni; føler du dig mere energisk eller afslappet, når du kigger på farven? Det er det centrale spørgsmål, du bør stille dig selv.