Sådan kan sten og krystallers betydning hjælpe på dine udfordringer


Det er ikke altid den mest videnskabelig vej, der er den bedste. Nogle gange handler det også om at tage skæbnen i egne hænder, og styrke det, som man mangler for at have det bedre. I denne artikel kan du læse mere om de forskellige krystaller og stens betydninger, og så kan du finde ud af, om der er en bestemt sten eller krystal, som du skal have fingrene i.

Vil du gerne være mindre fordømmende og mere tolerant?

Livet bliver en del federe, hvis alle kan omgås i samme rum, uden at der er nogle, der skal fordømme hinanden. Men hvis man har en indre fordømmer, så kan det være svært at lukke ned for den. Derfor kan det være, at du har brug for at lede efter en sten eller krystal, som kan hjælpe dig med blive mindre fordømmende og mere tolerant. Hvis det er dét, du har brug for, så kan du med fordel kigge efter en akvamarin. Det er en sten, der også kaldes for frihedsstenen, og den kan være med til at åbne op for universets sandhed.

Hvor skal jeg gøre af mine krystaller?

Men hvor skal man så gøre af de sten og krystaller, som man skaffer sig? Det kan altid være en god idé, at man går med dem på sig konstant som et smykke. Sten og krystallers betydning bliver nemlig større, hvis man sørger for at gå med det hele tiden.

sten betydning

En hverdag med mere selvtillid og kreativitet?

Hvis du savner mere selvtillid og kreativitet i hverdagen, så kan du med fordel overveje at erhverve en ametyst. En ametyst er en sten, der kan hjælpe med frembringe mere kærlighed i hverdagen, og som kan sørge for, at man har det bedre med sig selv. Det handler også om, at man har selvkærlighed, for der er ikke noget forhold, der er så vigtigt som det forhold, man har til sig selv. Hvis man ikke har det godt med sig selv, så er det klart, at det kan være svært at have et lykkeligt liv. Men vælger du de rette krystaller og stens betydninger, kan det være en hjælp.

Mere kærlighed i livet

Hvis du generelt gerne vil have mere kærlighed, så kan du med fordel erhverve dig kærlighedsstenen over alle kærlighedsstene: rosakvarts. Denne sten frembringer den evige kærlighed og er med til at give mere ro.

Har du smerter i livet?

Det er klart, at det heller ikke er lige så sjovt at komme igennem livet, hvis man går rundt med smerter. Det er noget, der kan påvirke en konstant, og derfor er det vigtigt, at man sørger for at gøre noget ved det. Det kan være, at du skal overveje en amazonit. Det er en sten, der også kaldes for en gigtsten – så det kan den naturligvis hjælpe med. Det er samtidig en sten, der kan hjælpe dig, hvis du synes, at du gerne vil være mere åben over for nye holdninger. Hvis man går rundt med muskelspændinger, så er det også denne sten, man bør anskaffe sig. På den måde kan du få meget gavn af forskellige krystaller og stens betydninger.