Guide: alt du skal vide om reformer træning

Reformer træning er en af de nyere træningsformer, der hurtigt er blevet populær over alt i verden – også i Danmark! Reformer træning er en fordel for dem, der ikke ønsker at bruge en masse timer i et fitnesscenter, men som i stedet ønsker en effektiv og hurtig træning. Går du lige nu og overvejer, om reformer træning er noget for dig? Så læs med herunder, hvor du får en komplet guide fyldt med alt den information, du skal bruge om reformer træning. 

Hvad er reformer træning?

Som tidligere nævnt er træningsformen reformer træning hurtigt blevet populært i hele verden. En af grundende til det er primært, at man kan træne hele kroppens, og dens muskelformer, på en hurtig og effektiv måde. Den såkaldte reformer træning foregår på en speciallavet pilatesbænk. Denne bænk består af en vogn, der kan bevæge sig frem og tilbage, samt stropper, fodbarre og fjedre. Du kan selv vælge, hvor hård du ønsker, din træning skal være, da du med din egen kropsvægt selv kan tilpasse belastningen på pilatesbænken. Bor du i Lyngby, kan du overveje reformer træning hos Reformer Lyngby

Hvad træner reformer træning?

Som nævnt ovenfor træner reformer træning hele kroppen og alle muskelgrupperne i den. Ja, du læste rigtigt! Mange tror, at pilatestræning og reformer træning er en let træningsform, der ikke træner musklerne i kroppen. Her bliver mange overraskede over, at alle musklerne i kroppen faktisk bliver brugt. Når du træner reformer træning, træner du dog især mave-og rygmusklerne, da du bruger det midterste af kroppen meget under træningen. I modsætning til ved styrketræning, svulmer musklerne ikke op, men trækker sig i stedet sammen. Du kan derfor opleve at få mere markerede muskler, når du udøver reformer træning. 

Hvor meget forbrænder man ved reformer træning?

Ligesom med alle andre træningsformer og sportsgrene, er der stor forskel på, hvad den individuelle person forbrænder ved træning. Din kalorieforbrænding ved træning afhænger af dit stofskifte, din muskelmasse og din generelle form. Du skal altså ikke være ked af det, hvis du hurtigt bliver forpustet uden egentligt at have forbrændt en masse kalorier. Udøver du cirka en times reformer træning, kan du regne med at forbrænde omkring 500 kalorier. Reformer træning er altså som førnævnt en enormt effektiv træningsform, der ofte ikke tager lang tid for den øvede. Er du nybegynder indenfor træningsformen, skal du ofte starte let ud med træninger på eksempelvis en halv time ad gangen. Herefter kan du arbejde dig op ad til en time. 

Hvor kan man finde reformer træning?

Mange tror det ikke, men der findes faktisk et hav af forskellige fitnesscentre, der tilbyder reformer træning. Netop fordi det er blevet så populært blandt mange danskere – herunder både mænd og kvinder i alle aldre! Du kan blandt andet finde reformertræning Lyngby. Er du i tvivl om, hvor vidt du har et fitnesscenter nær dig, der tilbyder reformer træning, skal du blot undersøge markedet og søge dig frem. Derudover kan du spørge i dine lokale fitnesscentre.