Gør din indretning unik og personlig med interiør fra House of Sander

Dit hjem skal først og fremmest være et godt sted for dig at være. Du skal kunne føle, at du kan være dig selv og slappe af. Derfor skal indretningen i dit hjem også være personlig. Man skal kunne se, at det er netop dig, der bor der.

Hvis du derfor gerne vil have nogle unikke produkter, der giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på din bolig, bør du tage et kig på House of Sanders store sortiment. Her finder du alt, hvad du behøver til din boligindretning.

Bag om House of Sander

House of Sander er en dansk virksomhed, der bliver ejet af en familie. Virksomheden blev etableret i år 1989 under navnet Preform Furniture. I 2020 rebrandede virksomheden sig selv, da den skiftede navn til House of Sander. Med det nye navn kom også en ny vision. House of Sander ville være en innovativ virksomhed, hvor der fremstilles dansk design af høj kvalitet til en overkommelig pris.

House of Sanders sortiment

Når du kigger på det store udvalg fra virksomheden, vil du se det nordiske moderne udtryk gå igen. Dog vil udtrykket været suppleret med et specielt twist eller et tidløst design. Sortimentet er under kontinuerlig udvikling, der altid vil være inspireret af den efterspørgsel og inspiration, som virksomheden får fra deres kunder. Mærket lader sig naturligvis også inspirere af de trends og tendenser, som de selv opdager i nutidens samfund.

Et solidt samarbejde skaber ekstraordinære resultater

Familien bag virksomheden har mere end 30 års erfaring i møbelbranchen. På den tid har virksomheden formået at opbygge stærke relationer til deres forskellige samarbejdspartnere. Det er denne erfaring, der tillader virksomheden at kunne udvikle deres forretning og skabe nye kreationer. Det er også det solide samarbejde, der danner grobund for, at virksomheden kan tilbyde fleksible løsninger til dig som kunde.

Når komfort og trend går hånd i hånd

Det er vigtigt for virksomheden at skabe komfortable produkter, som du gerne vil anvende i din dagligdag. Derudover vejer æstetisk også rigtigt højt hos virksomheden. Det skal være muligt at have et æstetisk hjem uden at gå på kompromis med komforten. Derfor vil du også finde møbler og interiør, der afspejler tidens trends, men som stadig er behagelige at anvende.

Høj kvalitet til lav pris

Det er en af grundstenene i House of Sanders filosofi at designe nutidige produkter af høj kvalitet, som alle har råd til at købe. Derfor vil du finde dansk design til overkommelige priser, når du gennemgår House of Sanders sortiment.

Vælg blandt flere forskellige produkter

Du vil finde flere forskellige produkter i virksomhedens store udvalg. Blandt andet kan du finde flere forskellige slags borde og stole. Du kan også finde mindre ting såsom dækkeservietter. Det giver dig mulighed for at få et virkeligt fuldendt look i dit hjem, hvor alt fra bord til dækkeservietter matcher. Derfor er House of Sander også et godt valg, hvis du foretrækker en gennemført stil i dit hjem.