Får dine medarbejdere nok mad til arbejdsdagen?

Det er klart, at man skal bruge mad, hvis man skal præstere godt. For mennesker bruger mad som brændstof, og vi kan ikke forsætte med at holde os selv kørende, hvis vi ikke får noget brændstof. Det er dog heller ikke ligegyldigt, hvad man spiser. Der er nogle, der måske har tendens til at tage en chokoladebar, hvis de er ved at køre død i arbejdet sidst på dagen. Det kan også godt hjælpe kort, men det er meget bedre at sørge for, at man får noget sundt og nærende mad i løbet af dagen. Hvordan kan du hjælpe dine medarbejdere med det? Det kan du læse mere om i denne artikel. 

Bestil frokostordning i København 

Det kan være, at din virksomhed ligger i København. Det ville ikke være så underligt, for det er her, at mange firmaer hører til. Hvis du vil være med til at sørge for, at dine ansatte får noget sundt og nærende mad i løbet af dagen, så kan du med fordel bestille firmafrokost i København. Det kan du f.eks. gøre hos https://ryde-gastronomi.dk/, hvor der ikke bare er sørget for, at maden er nærende – den er nemlig også enormt lækker! Det nytter jo heller ikke så meget med sund og nærende mad, hvis det smager så dårligt, at folk ikke har lyst til at spise det. Du kan sørge for, at dine medarbejde har godt med brændstof at køre på, hvis du bare sørger for at have en god frokostordning. 

Hav altid frugt liggende 

Det er vigtigt med en god frokostordning, men det kan også være, at der er nogle af dine medarbejdere, der godt kan køre træt i løbet af de sidste eller første timer af arbejdsdagen. Her er det smart, hvis de stadig har adgang til en sund snack, som lige kan sørge for, at deres blodsukker bliver holdt stabilt. Det kan godt være, at dine medarbejdere ville foretrække, at der var chokolade, man kunne tage af. Det er dog alligevel bedre, hvis du tilbyder dem noget frugt, så de får noget sundt mad. 

Der skal altid være vand 

Det er vigtigt, at man har mad i maven, men det er også meget vigtigt, at man sørger for at holde sig hydreret i løbet af arbejdsdagen. Hvis man mangler væske, så kan man faktisk få det utroligt dårligt, og det kan nemt betyde, at man har svært ved at koncentrere sig om at arbejde. Det kan være, at du kan hjælpe dine medarbejde med at drikke vand ved at sørge for, at der altid er kolde flasker vand, som de kan tage fra køleskabet. Hvis man sørger for, at vandet er lidt lækkert, så er der nemlig også meget større sandsynlighed for, at dine medarbejdere husker at drikke vand. Det er også en stor fordel for dig som chef, for det betyder, at du får nogle medarbejde, der er skarpere til at udføre deres arbejdsopgaver. Det er noget, du godt kan smide lidt penge i for at opnå.