En reklamegave er mere end bare end gave

Et termokrus er ofte udstyret med en hank og bruges til at indeholde væsker som f.eks. kaffe, varm chokolade, suppe eller te. Dette kan ske ved hjælp af en enkelt væg eller dobbelt væg for isolering. Der findes mange forskellige modeller og størrelser på termokrus. Man skal derfor vælge rigtigt fra start, da der kan være mange forskellige behov. Du kan få lavet termokrus med dit logo på.

For at markedsføre din virksomhed er det godt at have flere markedsføringsstrategier, som du kan bruge. Et godt eksempel på en markedsføringsstrategi vil være at markedsføringen sig ved, at give et gratis termokrus med logo, som vil kunne bidrage til brandidentiteten. Dermed vil folk huske på dit firma hver gang de tager en tår at drikke af termokruset, hvilket vil være ret ofte. Samtidig vil alle omkring personen der drikker af termokruset også lægge mærke til termokruset.

Det er nemt og effektivt

Markedsføring med logo krus er en klassisk teknik til branding, der bruges af alle typer virksomheder i dag, store som små. Denne form for markedsføring kan ses mange steder fra bagere, der maser deres produkter på siderne af krus til restauranter, der giver deres logo væk på ølglas eller endda en simpel kaffebar, der reklamerer for sig selv gennem de kopper, de tilbyder kunderne at tage med hjem.  Uanset om du vil reklamere for din virksomhed på en konference eller i et konferencerum, give nogle brugerdefinerede krus væk på en messe eller konference, eller bare have en masse reklameartikler ved hånden, hvis der er brug for det, er logokrus en nem og vigtig måde at markedsføre dig selv på. Mange virksomheder gør dette for nylig på grund af det faktum, at det fungerer så godt, og det er sådan en nem produkttype at bruge, når man forsøger at brande et firmanavn. Hovedårsagen til, at folk vælger logokrus (i stedet for noget som nøgleringe for eksempel) er, at de faktisk kan bruges af kunderne! En anden god egenskab ved disse typer af personlige produkter er, at de kommer i mange prisklasser. Det behøver derfor ikke koste en bondegård at markedsføre sit brand ordentligt og effektivt. Derfor er det en klar fordel at benytte termokrus med logo. Ydemere er det også noget som kan genanvendes. En virksomhed bliver også målt i dag på sin branding af at være en grøn virksomhed. Man skal være opmærksom på miljøet og skåne miljøet mest muligt.

Husk at handle hos de rigtige

Der er mange gode grunde til at handle hos Højgaard når du skal have reklamegaver til firmaer og messer. De har meget erfaring indenfor reklamegaver og sørger altid for en god personlig betjening. De vægter kundeservice utrolig højt og derfor har de valgt den personlige betjening. Deres termokrus er også konkurrencedygtige priser, du kan derfor være sikker på at få en rigtig god pris når du handler hos dem. Hos Højgaard har de også hurtig levering, du kan derfor være sikker på at du får dine varer hurtigt og nemt når du handler hos dem.