Den elegante vandkaraffel

En vandkaraffel er en smuk og elegant måde at skænke op i dit, eller dine gæsters glas. Det er også en smuk ting at have stående, når den ikke bliver brugt. Om det er i vitrineskabet eller på spisebordet. Der er også så mange forskellige slags og former af vandkarafler, at der helt sikkert også er en der passer til dig, og dit hjem. Der er alt fra de brede, dem med låg og dem uden, til de mindre og slanke. De smukke glas, og næsten vase lignende, kunstværker, er noget der er blevet brugt i mange år, og aldrig er gået af mode. Der er vandkarafler lavet af flere forskellige brands. Dette er brands som Laguiole, Lyngby Iconic, Nicolas Vahé og Villa Collection. Der er altså flere forskellige stile og designs at vælge imellem, såvel som forskellige prisklasser.  

Rikki Tikki 

Når du er inde og finde din nye vandkaraffel, kan du se dig omkring, og finde endnu flere flotte designs af mange forskellige mærker. Dette er designmærker som Kähler, Stelton og ArchitechtMade. Der er et hus af boliginteriør med tekstiler og kunst, og alt hvad du ellers kunne tænke dig at have i dit hjem. Det er både de klassiske og elegante designs, som de mere unikke og originale designs, med skæve og personlige detaljer. 

Lær mærket at kende 

RikkiTikki startede helt tilbage i 2003, og blev overtaget i 2017 af Thomas Roth. Ens for alle årene er passionen for at fornye, og finde flere og nye leverandører med spændende produkter, som kan leveres videre til et nyt hjem. Der kommer produkter fra flere kendte mærker end de tidligere nævnte, som den velkendte Hoptimist, som er et elsket dansk design som står i mange hjem, og andre mærker som Frederik Bagger og By Nord. Hvis du imod al forventning skulle ombestemme dig i et køb fra nogle af alle disse kendte design og mærker, så har du 360 dages returret. Derudover er der mulighed for gaveindpakninger, og hurtig levering. Der er altså fokus på at kunden skal have fuld tilfredshed, og en god oplevelse. Du kan også tilmelde dig et nyhedsbrev, så du kan være opdateret om alle de nye kollektioner og designs, fra alle de forskellige mærker og designere. Det kan for eksempel være en ny julelysestage med en snemand til at bringe dig ind i december, fra Medusa-Copenhagen, eller en Nova One sæbedispenser i et moderne sølv udseende. Der er altså alt fra de nyttige brugsvare, der stadig har et kunstnerisk design, til de udelukkende udsmykkende kunststykker, der er til for at bringe liv til dit hjem. Om det er på bogreolen eller på badeværelset ved siden af håndvasken, så er der også noget der passer ind.  

Med det er du også meget velkommen til at kontakte dem med nogle spørgsmål du måske har, eller med nogle gode idéer. RikkiTikki skriver nemlig at de har en passion for design og boligretning. Deres vision er ikke kun ren og skær forretning, men at lave et sted fyldt med inspiration.