Bliv bedre inspireret efter en god nats søvn 

Når du gerne vil inspireres, skyldes det ofte, at du skal bruge inspirationen til en form for kreativ løsning. Det kan være i alt fra dit privatliv til dit arbejdsliv, at du skal bruge mere kreativitet. Men at tænke kreativt kræver faktisk ret meget af den menneskelige hjerne. Derfor er det også vigtigt, at du får en god nats søvn. 

Når du er ordentlig udhvilet, er dine mentale evner nemlig meget bedre og mere fokuseret. Hvis du derfor døjer med søvnløshed eller at blive i søvnen, er der god grund til at overveje en tyngdedyne. Den kan du købe lige her: https://scandinavianrest.dk/ 

Mere om søvns vigtighed 

Du har sikkert allerede hørt, at søvn er vigtigt. Men ved du egentlig hvorfor? Det skyldes, at det er under søvnen, at både din krop og din hjerne har mulighed for at restituere. Det vil med andre ord sige, at det er her, de genopbygger sig selv. 

Hvis du derfor ikke har en god søvnhygiejne, vil det gå ud over både dit mentale såvel som dit fysiske helbred. 

I forhold til din krop vil manglende søvn nedsætte dit immunforsvar. Ligesådan vil det også føre til en øget risiko for overvægt samt udvikling af diabetes og diverse hjertesygdomme. Hvis du lider af Alzheimers, vil det også fremskynde udviklingen af denne sygdom. 

Psykisk fører søvnmangel til, at din hjernes funktioner bliver nedsat. Det vil især gå ud over din koncentrationsevne samt din evne til at lære nye ting og tage beslutninger. Det er alt sammen vigtige egenskaber, når du gerne vil være mere kreativ. 

Sådan påvirker søvn dit sociale liv 

Når du ikke får nok søvn, vil det også gå ud over dit sociale liv. Her vil du blive irritabel og distræt. Søvnmanglen vil også føre til, at du bliver mindre produktiv på dit arbejde, ligesom du sikkert også vil miste en del af arbejdsglæden. 

I dit privatliv vil din familie og dine venner også få en mere uoplagt, irritabel og glemsom udgave af dig. 

Netop derfor bør du altid prioritere at have en god søvnhygiejne. 

Derfor bør du investere i en tyngdedyne 

Hvis du oplever søvnproblemer, kan det være en god idé at investere i en såkaldt tyngdedyne. Det er en særlig form for dyne, der er tungere end en almindelig dyne. Tyngdedynen er tungere, da den er fyldt med små kugler. Foruden at tilføje tyngde, kan de små kugler også smyge sig om din krop. 

Når du bruger en tyngdedyne, vil du derfor opleve, at du får et konstant, men dog komfortabelt, tryk. Trykket går ind og stimulerer din berøringssans, så du bedre kan mærke din krop. Når du er bedre i stand til at kunne mærke hele din krop, vil du opleve en større tryghedsfølelse. 

Det er netop denne tryghedsfølelse, der gør det nemmere for dig at både falde i søvn samt forblive i søvnen.