Badeværelset er husets vigtigste rum for mange

Badeværelset er det eneste sted i dit hjem, hvor du virkelig kan slappe af. Mange mennesker bruger badeværelset til mere end blot basal hygiejne, de tager boblebade, læser bøger eller tager et bad i badekarret efter en lang arbejdsdag. Samtidig er det også det mest sårbare sted for os mennesker, da vi er allermest sårbare på toilettet. Heraf kommer begrebet af “Blive taget med bukserne nede” hvilket dækker over hvor ubehageligt det kan være at blive fanget hvis man har smidt bukserne for at gå på toilettet.
Badeværelser

Badeværelsesinteriør findes i alle former og størrelser, fra meget enkelt til ekstremt luksuriøst. En ting er sikkert: Arkitekter, designere og almindelige mennesker bruger meget tid på badeværelser. Alle mennesker skal benytte badeværelser og derfor er det vigtigt der er tænkt over det. Der skal vælges rigtigt og det skal afspejle ens gode smag. Derfor bruges der mange kræfter på at gøre dem helt rigtige: Man ønsker, at sit badeværelse skal være stilfuldt og funktionelt, men ikke overdesignet eller trangt. Det skal have nok plads, så du kan bevæge dig rundt i det, samtidig med at det skal være kompakt nok til, at badeværelset ikke fylder for meget i dit hjem. Det er en hårfin balance.

En søgning på fliser showroom viser mange gode resultateter, og er en god måde at få inspiration til at designe dit eget badeværelse.

Når du beslutter dig for, hvilken type badeværelse du skal have, bør du tænke på, hvor meget plads du har til rådighed, og hvilke fliser du skal benytte dig af. Der er ikke et “ideelt” antal badeværelser at inkludere i dit hjem, men mange nye og moderne huse har tendens til at have 2 badeværelser af praktiske årsager, fordi der som regel er flere personer i husstanden. Derfor kan det være problematisk hvis alle skal børste tænder samme sted, i bad stemme sted og gå på toilettet samme sted. Derfor er det almindeligt med flere badeværelser i huse. Hos flisebent kan du finde meget inspiration til forskellige fliser.

Hvad er et showroom?

Et showroom er et sted, hvor du kan se og røre ved produkterne, før du køber dem. Det er et godt sted at få inspiration til dit hjem, da du kan se, hvordan forskellige fliser og materialer ser ud i virkeligheden. Du kan også spørge personalet i showroomet til råds om, hvad der ville være bedst til dit hjem. Du kan også se, hvilke farver og designs der er på mode i øjeblikket, da personalet i showroomet normalt har stor viden om det fordi de er eksperter indenfor emnet. Hos flisebent kan du både tjekke deres butik ud for at se deres showroom, men også se deres online sortiment.

Hvor skal jeg handle?

Der er mange gode grunde til, at du bør købe fliser fra flisebent. De er af højeste kvalitet og er lavet af holdbare materialer. Fliserne er nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket er vigtigt for badeværelser, da de har en tendens til at blive hurtigt beskidte. Fliserne findes i et stort udvalg af farver og designs, så du kan finde de perfekte fliser til dit badeværelse. Personalet hos flisebent er eksperter indenfor området, og samtidig super hjælpsomme.